Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
HEJ, ja to dzis jezyka zrobilam www.mniammniam.com/czekoladowy_jezyk-10209p.html

lubie to ciacho, a karpatka tez dobra, ja ta melange to do wszystkiego daje, i do budyniow i do pieczenia jest ok

Emilek tez w rozku nie spal , a z nami to chyba po wyjsciu ze szpitala jakies 3 noce , spi sam w lozeczku , fakt poplakiwal na poczatku , ale konsekfetnie odkladalam i sie udalo , teraz problemu nie ma , lezy ze mna w lozku i czytam bajki i spiewam , a potem buzi na dobranoc i spac

aga31 , ja mam pytanie do Ciebie jak dlugo masz maciezynski ? ja mam do kwietnia i teraz nie wiem bo skladalam podanie o przyjecie Emila do przedszkola i jest miejsce od sierpnia , ale od kwietnia do sierpnia to jednak 4 miesiace i nie wiem teraz , musze isc do pracy czy po maciezynskim jeszcze cos przysluguje? szukam na stronie Nav , ale nie moge znalezc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
DOBRANOC

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Melange bez soli to ta z czerwonym losiem, a z sola too albo niebieski albo zielony los nie pamietam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Witam chyba pierwsza dzis jestem

Lady_dosia ja tak daje

Moja Zuzia tez w rozku nie spala bo jej bylo za cieplo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej dziewczeta

Kasia,a Ty co juz nie spisz?

Moja Jula tez nie spala w rozku. Zreszta ja nawet takiego wynalazku nie mialam w domu. Ona juz w szpitalu sie rozkopywala,he,he Ale moze tez ma znaczenie kiedy sie dzidzia urodzi. W sierpniu bylo bardzo cieplo wiec jakbym ja w ten rozek zawinela,to by sie zgrzala strasznie. Mysle,ze w zimie to bym ja chociaz probowala opatulic,hi,hi

Ola,ja tez juz mam koniec macierzynskiego pod koniec marca. I wracam do pracy. Tyle,ze moj maz idzie na tacierzynskie na 12 tygodni.Ja wybralam 100% platny urlop bo wiedzialam,ze moj maz bedzie korzystal ze swojego zaraz po mnie. Gdyby tak nie bylo,to bym wziela 80% i dluzszy urlop.
Jezyk mniam mniam

Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nana ja to tylko przez pierwszy miesiac uzywalam w pelni rozka poznij juz nogi wystawaly I tak do dzis jej wisza i tylko na noc go uzywam ale tak jak napisalam wczesniej jak zasnie to ja rozpakowywyje Mysle ze juz jej rozek nie jest potrzebny ale szkodzic nie szkodzi.

Mi pielegniarka mowila ze collet czy nan to takie samo mleko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry mamuśki u nas od dawien dawna udana w miare nocka tylko 2razy wstałam do Oskiego wiec jestem wyspana jupiiii szkoda ze pogoda kiepska ale mino to życze udanego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć

Udanego weekendu Ja tylko na krótko, bo niedlugo zostaję sama w domku z Maxem, bo reszta jedzie na wycieczkę po Bergen z Mężusiem bo we wtorek mamcia i wujek Adam lecą do Polski. Jak te 2 tyg szybko zlecialy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Halas gratuluje wyspania Ja od 6 mialam co godzine pobudke bo mala cos licho spala, ale nocka udana
cichutko w weekend ten jakos tu
aleks26 ja tez bym wlasnie chciala jeszcze posiedziec z bobaskiem troszke bo szkoda mi puszczac jej po roku do przedszkola i bede sie dowiadywac jak to jest dalej moze jakies wychowawcze, ale to dopiero za jakies pol roku wiec teraz nic nie pomoge
Lece robic obiad. Dzis rybka...mniam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja dzis dostalam od meza aerograf i farbki i to co zdzialalam

Halas - gratki u nas tez brzydko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj